Razmišljate o izradi maskote? Danas je sretan dan za vaš brend.

Maskote su najpozitivniji i najsimpatičniji likovi, koji u dječjem maštovitom svijetu stavaraju pozitivne asocijacije i percepcije koje će vječno ostati upamćene. Veliki brendovi kojima su ključna ciljna skupina djeca, desetljećima koriste maskote u promocijama na događanjima. Maskote koje izrađujemo su od najkvalitetnijih materijala, baš kao što je neupitna i kvaliteta vaših proizvoda i/ili usluga. Obratite nam se s povjerenjem jer na jednom mjestu, uz kreativnost i brzu izradu maskota, nudimo vezane usluge pa tako cjelokupnu brigu oko nove maskote možete prepustiti Maskote.HR timu.

Izrada maskota i kostima

Od ideje do maskoteKako radimo?

Tri su osnovna koraka koja provodimo kako bi iz šivače mašine izašla najbolja maskota koju smo netom zajednički osmislili.

IDEJNA SKICA

Pošaljite nam super cool fotku, izgled proizvoda, logotip, rukom nacrtanu skicu ili gotovu pripremu. Malo brainstormamo i bacamo se na izradu 3D modela maskote.

VIZUALIZACIJA

Mailom vam šaljemo kako bi maskote mogla izgedati. Ako vam se svidi na prvu genijalno, a ako ne, radimo tražene izmjene, dok zajednički ne dođemo do najboljeg rješenja.

Maskote kostimi

IZRADA

Radimo maskote od najkvalitetnijih (premium) materijala kako bi maskote trajale te bile lagane za održavanje i skladištenje. Pazimo i na najsitnije detalje.

Gdje čuvati veliku maskotu?

Ne brinite. Kod nas dobivate punu uslugu. Nakon što je prošao event za koji smo izradili novu maskotu, mi je možemo i čuvati. Uz najavu dva dana ranije, ona će opet biti spremna za novi event.

Izrada maskota
  • iskusni animtori koji nose maskote
  • uvijek dostupna maskota
  • čuvanje i skladištenje
  • održavaje maskota
  • preinake maskota po potrebi
TOP