Razmišljate o izradi vlastite maskote? Danas je sretan dan za vaš brend.

Maskote su najpozitivniji i najsimpatičniji likovi, koji u maštovitom svijetu stvaraju pozitivne asocijacije i percepcije koje će vječno ostati upamćene. Veliki brendovi već desetljećima koriste maskote u promocijama i na mnogobrojnim događanjima. Maskote koje izrađujemo od najkvalitetnijih su materijala, baš kao što je neupitna i kvaliteta vaših proizvoda i/ili usluga.

Izrada maskota i kostima

Od ideje do maskoteKako to radimo?

Tri su osnovna koraka koja provodimo kako bi iz šivačih mašina, neumornih strojeva i vrijednih ruku naših umjetnika izašle najkvalitetnije maskote u premium segmentu.

IDEJNA SKICA

Svaki put počinje prvim korakom. Pošaljite nam super cool fotku, izgled proizvoda, logotip, rukom nacrtanu skicu ili gotovu pripremu. Malo ćemo brainstormati i odmah nakon toga krećemo u fazu izrade 3D modela.

3D VIZUALIZACIJA

Korak u kojem prvi puta vidite svoju 3D maskotu, sa svih strana, u 360°. U ovoj fazi komentiramo najsitnije detalje, i radimo izmjene dok ne postignemo savršenstvo. Po potvrdi konačnog izgleda krećemo u postupak same izrade.

Maskote kostimi

IZRADA MASKOTE

Maskote izrađujemo od najkvalitetnijih materijala, što osigurava ugođaj nošenja, dugotrajnost, te olakšava čuvanje i skladištenje. Velika personalizacija omogućava nam da se dotaknemo i najsitnijih detalja.

01

Neka zabava počne!

Ono što nas i naše maskote razlikuje od ostalih je sposobnost da vaš koncept dovedemo u život. Zato je prvi korak, stvaranje koncepta, jedan od najvažnijih koraka u kreativnom procesu. Možete nam poslati svoj logotip ili fotografiju proizvoda ili  nas pozvati na kratak sastanak. Pregršt iskustva u kombinaciji s neusporedivom kvalitetom i uslugom, pomažu nam da razvijemo lik maskote koji ne samo da odražava vašu viziju, nego će dati vašoj robnoj marki, proizvodu ili timu točnu osobnost koju želite.
02

Jeste li uzbuđeni?

Kada je umjetničko djelo završeno, vrijeme je za odobrenje. Maskote su velika investicija, i želimo da budete uzbuđeni zbog proizvodnje svoje vlastite maskote. Volite li boju, izraz i odjeću? Što je s dodacima? Jeste li sigurni da će vaša nova maskota biti u mogućnosti obavljati sve zadatke i pritom se zabavljati? Želimo znati što mislite o maskoti prije početka same proizvodnje, jer ako se ne "kliknete" na prvi pogled, revidirat ćemo umjetničko djelo sve dok ne budete 100% zadovoljni.
03

3,2,1, krećemo?

Nakon što smo pogodili korak 3 i finalizirali koncept, spremni smo oživiti vašu maskotu. Odabrali smo boje tkanine, uzorke i sve potrebne detalje za vašu maskotu. Svaki komad vaše maskote ili kostima bit će pažljivo konstruiran kako bi se osiguralo da u potpunosti odražava umjetničko djelo. Nakon oblikovanja glave, stopala, tijela, ruku, ili nekih jedinstvenih detalja, slijedi prekrivanje i krojenje. Postoji mnogo dijelova, a mi svaki dio obrađujemo pažljivo, strpljivo i s puno ljubavi, kako bi osigurali vaše potpuno zadovoljstvo konačnim proizvodom.
04

Svjetla, kamera, akcija!

Iako su rastanci uvijek tužni dolazi trenutak kada svojoj "bebi" moramo reći zbogom. Vaša maskota je gotova i spremna je prvi puta okusiti slavu. Zapanjit će vas koliko dobro odgovara originalnom umjetničkom djelu. Vrijeme je da se upoznate.
05

Dobrodošla doma!

Profesionalno ćemo spakirati vašu maskotu kako bismo bili sigurni da će sigurno stići na svoje odredište, i kako bi je prilikom korištenja štitili od prljavštine, nečistoća i vlage. Naknadno vam možemo pružiti neke detaljnije informacije o brizi i održavanju, a koje će vam zasigurno pomoći produžiti trajnost i postojan izgled maskote.

Pogledajte (samo) neke od naših projekata

Maskote se ističu. One su jedinstvene, imaju osobnost i privlače pozornost gdje god se pojave. Naš tim ima kreativnu prednost da oživi vašu maskotu snova i osigura da dobijete upravo ono što želite i trebate u maskoti.

Izradili ste maskotu. Tko će je nositi? Gdje ćete je skladištiti? Tko će o njoj voditi brigu?

Ne brinite, i brigu prepustite nama. Jer kod nas dobivate punu uslugu. Vaša maskota je brižno čuvana i spremno čeka sljedeće pojavljivanje. Na vama je samo da nam javite vrijeme i mjesto planiranog događanja. I tu vaše brige prestaju. A naša uživancija počinje.

Izrada maskota
  • jedinstvena usluga na tržištu
  • stručni i educirani animatori
  • edukacija o ponašanju i zadacima
  • poštivanje korporativnog identiteta
  • spremnost i dostupnost maskote
  • ispravno održavanje i skladištenje
  • sitni popravci i korekcije

Danas je vaš sretan dan

Obratite nam se s povjerenjem, jer vam na jednom mjestu, uz kreativnost i brzu izradu maskota, nudimo i vezane usluge pa tako cjelokupnu brigu oko nove maskote u potpunosti prepustite nama.

VRH