fbpx

ORGANIZACIJA EVENATA ZA MALE I VELIKE. JER MI ZABAVU SHVAĆAMO OZBILJNO.

Iako živimo u digitalnom dobu i dalje ne postoji virtualna energija koja se može mjeriti s onom energijom koja se oslobađa na našim eventima. Kroz godine, najčešće smo organizirali evente za djecu, ali gotovo uvijek, tu su bili i roditelji. S vremenom smo, na nagovor tih istih roditelja, počeli organizirati i evente za njih. Za vas. Zato pri planiranju evenata za mališane uvijek razmišljamo i o roditeljima. U više od deset godina organizirali smo preko 1.000 evenata, no i dalje su prije svakog eventa, i kod nas i kod djece prisutni veliko iščekivanje, snažna energija i adrenalin.

  • dugogodišnje iskustvo
  • 1.000+ evenata
  • 150+ klijenata
  • stručan koordinacijski tim
  • veliki broj evenata
  • iznimno bogat sadržaj
  • visoka kvaliteta opreme
  • sjajan operativni tim
  • velika baza iskusnih animatora
  • visoka razina energije

Kako pristupamo organizaciji evenata?

Tri su osnovna koraka koja provodimo kako bismo zajednički stvorili dan ili vikend za pamćenje.

IDEJA I BRIEFING

01

Polazeći od definiranja ciljeva eventa i ciljnih skupina, imajući u vidu stvoriti nešto dobro, kreativno i originalno, a što će oduševiti okupljene, zajedno s vama stvaramo osnovne nacrte eventa.

TEMELJITO PLANIRANJE

02

Datum, vrijeme, lokacija, broj uzvanika, hrana, piće, zabavni sadržaj i dress code, samo su neki od bitnih elemenata koje ćemo vam uz potreban budžet za event poslati u prezentaciji, nakon čije potvrde krećemo u realizaciju.

IZVRŠENJE

03

Tijekom događanja možete računati na brojni Maskote.HR tim koji će paziti da sve bude sigurno i prema planu. Uz dogovor s vama i koordinatorima, radimo konstantnu evaluaciju, i po potrebi reagiramo na željene promjene.

ORGANIZIRAMO DOGAĐANJA ZA MALE. ALI I ZA VELIKE.

Tijekom godina razvili smo procese te možemo brzo isplanirati i realizirati događanja i za manje i za iznimno velike grupe ljudi. Imamo sjajan operativni tim, mnogo opreme i visoku razinu energije. Uz evente za djecu, vrlo često organiziramo i druge tipove evenata poput dana zaposlenika, izleta na mamino i tatino radno mjesto, obiteljskih vikend evenata, korporativnih događanja, rođendana shopping centara i team buildinga.

Maskote

10+

GODINA ZABAVE
Maskote

500+

ZADOVOLJNIH KLIJENATA
Eventi maskote

1.000+

EVENATA
Maskote kostimi

500+

ANIMATORA
Maskote

800.000+

OSMIJEHA

Pozitivno iznenadite uzvanike

Izazovimo emocije i stvorimo sjećanja koje će ostati upamćena.

TOP