ORGANIZACIJA EVENATA ZA VELIKE I MALE

Iako živimo u digitalno doba i dalje ne postoji virtualna energija koja se može mjeriti s onom energijom koja se oslobađa na događanjima. Kada u prostor pun balona, na pozornicu kroće maskote, animatori i voditelji, sva su djeca već zaboravila crtiće i tablete, a njihove oči se cakle, žele doći na pozornicu, plesati, pjevati, zagrliti maskote. Kroz godine, uvijek smo organizirali evente za djecu, ali gotovo uvijek na njima bili su i roditelji, koji su se također dobro zabavili. Zato pri planiranju evenata za mališane uvijek u razmišljamo i o roditeljima. U više od deset godina organizirali smo preko 1.000 evenata, ali i dalje je prije svakog i kod nas i kod djece prisutno veliko iščekivanje, volja i adrenalin.

  • razglas (veliki i mali)
  • rasvjeta
  • pozornica
  • photo zid
  • photo booth

Kako pristupamo organizaciji evenata?

Tri su osnovna koraka koja provodimo kako bismo zajednički stvorili dan ili vikend za pamćenje.

BRIEFING I IDEJA

01

Polazeći od definiranja ciljeva eventa i ciljnih skupina, imajući u vidu da napravimo nešto dobro, što će iznenaditi okupljene, zajednički s vama stvaramo osnovne nacrte eventa.

PLANIRANJE

02

Datum, vrijeme, lokacija, broj uzvanika, hrana i piće, zabavni sadržaj, samo su neki od bitnih elemanta koje ćemo vam uz potreban budžet za event poslati u prezentaciji, nakon čije potvrde idemo u realizaciju.

IZVRŠENJE

03

Tijekom događanja možete računati na brojni Maskote.HR tim koji će paziti da sve ide glatko, prema planu, ili uz dogovor s vama i voditeljem, ako je to potrebno i brzo reagirati na željene promjene.

ORGANIZIRAMO DOGAĐANJA ZA MALE I ZA VELIKE

Tijekom godina razvili smo procese te možemo brzo isplanirati i realizirati događanja i za manje i za iznimno velike grupe ljudi. Imamo sjajan operativni tim, mnogo opreme i visoku razinu energije. Uz evente za djecu, vrlo često organiziramo i druge tipove evenata poput vikenda zaposlenika, obiteljskih vikend evenata, team buildinga.

Eventi maskote

130

evenata
Maskote hr

29.000

ljudi
Animatori

460

animatora
Maskote hr

80

klijenata

Pozitivno iznenadite uzvanike

Uz vaš i našu zajedničku organizaciju evenata imamo priliku izazvati emocije i stvoriti sjećanja koje će ostati upamćena.

TOP